JULEFROKOST

THE WATERS JULEBORD

The Waters julebord
- min 2 personer, serveres ved bordet
Hjemmelavet karrysild med rødløg, æg, kapers og dild
Hjemmelavet stegt sild, med rødbede og peberrod og kapers
Fiskefilet med remoulade og urter
Hjemmelavet gravet laks dild og ”rævesauce”
Confiteret andelår med svesker og rødkål
Lun ribbensteg med rødkål og agurkesalat
Klassisk Ris a la mandel med lun kirsebærsauce

3 retters menu

Ceviche af helleflynder med mynte, pistacie, lime og vinaigrette

Oksemørbrad med rødvin sauce, grillet julesalat og pommes puré

eller

Indbagt pighvar med sauce nage og morkler

Safran og hvidportvin pocheret pærer med mørk chokolade og vaniljeis

The Waters julebord

475,00 DKK


Tillæg for røget ål med lun røræg

125,00 DKK


Tillæg for

Brie de Maux med syltede pære

75,00 DKK


3 retters menu

650,00 DKK


À LA CARTE

Hjemmelavet karrysild med rødløg, æg, kapers og dild

105,00 DKK


Hjemmelavet stegt sild, med rødbede og peberrod og kapers

115,00 DKK


Jule kryddersild med æg, kapers og rødløg

105,00 DKK


Fiskefilet med hjemmelavet remoulade, agurkesalat

155,00 DKK


Røget ål med lun røræg

195,00 DKK


Håndpillede rejer på toast med mayonnaise, dild og citron

155,00 DKK


Gravad laks "rævedresing" og surbrød

175,00 DKK


Roastbeef af chokolade fodret okseinderlår med sprøde løg og remoulade

125,00 DKK


Rørt oksetatar med dildmayonnasie og syltet løg

155,00 DKK


Pariserbøf, stegt rare med klassisk garniture

225,00 DKK


Confiteret andelår med rødkål og svesker

145,00 DKK


Lun ribbensteg, glad gris med rødkål og agurkesalat

145,00 DKK


Ris á la mande med lun kirsebærsauce

105,00 DKK


Brie de Maux med syltede pære og figner

125,00 DKK


Øvrige frokostretter

Stegt foie gras på toast med sauce gastik og blandet bær

175


Rørt tatar af okseinderlår med æggeblomme

165


Ceviche af helleflynder med mynte, pistacie, lime og vinaigrette

155



Oksemørbrad med rødvin sauce, grillet julesalat og pommes puré

375


Indbagt pighvar med sauce nage og morkler

395



Brie de Meaux, Manchego, Roquefort med hjemmelavet knækbrød, syltet pære og figner

135


Safran og hvidportvin pocheret pærer med mørk chokolade og vaniljeis

125


Choux au craquelin med kaffe creme, kakao, karamel og Philadelphia is

125