THE WATERS JULEBORD

The Waters julebord
- min 2 personer, serveres ved bordet
Hjemmelavet karrysild med rødløg, æg, kapers og dild
Hjemmelavet stegt sild, med rødbede og peberrod og kapers
Fiskefilet med remoulade og urter
Hjemmelavet gravet laks dild og ”rævesauce”
Confiteret andelår med svesker og rødkål
Lun ribbensteg med rødkål og agurkesalat
Klassisk Ris a la mandel med lun kirsebærsauce

3 retters menu - kr 650

Ceviche af helleflynder med Sriracha sauce, passionsfrugt og pink grapefrugt

Beef Wellington, karamelliseret selleripure, spinat og trompetsvampe og rødvinssauce
eller
Smørpocheret torsk med havtorn, rosenkål, brunet smør med kapers, citron og persille

Créme Brûlee med vanilleis

The Waters julebord - (skal forudbestilles til aften)

525,00 DKK


Tillæg for røget ål med lun røræg

125,00 DKK


Tillæg for Brie de Maux med syltede pære

75,00 DKK


3 retters menu - serveres frokost og aften

650,00 DKK


SMØRREBRØD

Hjemmelavet karrysild med rødløg, æg, kapers og dild

120,00 DKK


Hjemmelavet stegt sild, med rødbede og peberrod og kapers

135,00 DKK


Jule kryddersild med æg, kapers og rødløg

120,00 DKK


Fiskefilet med hjemmelavet remoulade, agurkesalat

155,00 DKK


Røget ål med lun røræg

195,00 DKK


Håndpillede rejer på toast med mayonnaise, dild og citron

165,00 DKK


Gravad laks "rævedresing" og surbrød

175,00 DKK


Roastbeef af chokolade fodret okseinderlår med sprøde løg og remoulade

145,00 DKK


Rørt oksetatar med estragonmayonnaise og syltet løg

165,00 DKK


Confiteret andelår med rødkål og svesker

145,00 DKK


Lun ribbensteg, glad gris med rødkål og agurkesalat

145,00 DKK


Brie de Maux med syltede pære og figner

125,00 DKK


Øvrige frokost

Stegt Foie gras med gastrik sauce og blandet bær

180


Rørt tatar af okseinderlår med æggeblomme

165


Ceviche af helleflynder med Sriracha sauce, passionsfrugt og pink grapefrugt

160



Beef Wellington, karamelliseret selleripure, spinat og trompetsvampe og rødvinssauce

450


Pariserbøf, stegt rare med klassisk garniture

225


Smørpocheret torsk med havtorn, rosenkål, brunet smør med kapers, citron og persille

395



Comté 16 mdr. Brie de Meaux og Blå kornblomst, serveret med hjemme lavet knækbrød og sylt

135


Brie de Maux med syltede pære og figner

125


Sandwich med hasselnød-is, pære og lun chokoladesauce med Cognac

125


Créme Brûlee med vanilleis

125


Ris á la mande med lun kirsebærsauce

105