THE WATERS JULEBORD (SERVERES VED BORDET)
Det Store julebord
Marineret sild med karrysalat, kapers og smilende æg
Lun stegt sild med syltede rødbeder og fennikel i peberrod
Paneret fiskefilet med hjemmelavet remoulade, agurkesalat
Gravad laks med rævedresing” og surbrød
Fransk andemedister med grønlangkål og grov sennep
Roastbeef af chokolade fodret okseinderlår med sprøde løg og remoulade
Confit af canettelår med æbler og svesker syltede i Calvados
Lun ribbensteg, glad gris med hjemmelavet rødkål og agurkesalat
Ris á la mande med lun kirsebærsauce
Det lille julebord:
Marineret sild med karrysalat, kapers og smilende æg
Paneret fiskefilet med hjemmelavet remoulade, agurkesalat
Gravad laks af skotsk Label Rouge laks, “rævedresing” og surbrød
Roastbeef af chokolade fodret okseinderlår med sprøde løg og remoulade
Confit af canettelår med æbler og svesker syltede i Calvados
Den franske 3 retters julemenu
Vores franske køkkenchef Karim, har udvalgt 3 klassiske jule retter