Indlæser...
3 stk. Østers Gilladeau a la Bloddy Mary, med tomatjuice og bladselleri
165
Tarte Tatin med jordskokker, balsamico, timian créme fraiche og ristede hasselnød
145
Terrin af foie gras med sennepssyltede frugter ogtoast
185
Meunierestegt rødspætte på ben, med ærter Francies, citron lameller og burre blanc med ørredrogn
325
Vagtel farseret med rosastegt duehjerter og kyllinglever, hertil stegt foie gras med svampe og majs
345
Ribeye, 200 gr. med grillet hjertesalat, bordelaisesauce og nye danske kartofler
Brillat Savarin, Fourme d’Ambert og Comté 16 mdr. Servers med hjemmelavet knækbrødog kvædebrød
Peach Melba – fersken, hindbær, vanilleis og tuill
135
”Vores blomme i Madeira” Mazerin, chokoladeis, blommer
Petit Fours Financier - fransk mandelkage med brunet smør
45