Har du en konto?
Log ind for at betale hurtigere.
Indlæser...
Dansk taskekrabbe, rørt med krydderurter og mayonnaise på toast
160
Stuvede svampe, kantareller og bøgehatte på toast
Pasta Ragù Pappadelle med trøffel
Pighvar, stegt på brød, mini gulerødder, syltet glaskål, gule beder, grillet forårsløg, skaldyrssauce og danske kartofler
375
Suprême kyllingebryst med stegte kantareller, majs, grillet courgette, morkler, foie-gras sauce og danske kartofler
395
Comté 16 mdr. Brie de meaux og Blå kornblomst, serveret med hjemme lavet knækbrød og sylt
135
Pistachio is med tuill, salt og olivenolie
85
Blommer i Madeira, blommerkompot, mazerin og chokoladeis
125
Udvalg af petit fours – pr. stk.
Vælg 3 retter fra ovenstående menu
kr 620
3 retters menu
620,00 DKK