Har du en konto?
Log ind for at betale hurtigere.
Indlæser...
Blomkål og rejer med dild dressing, friske urter og citron
135
Jomfruhummer bisque med kammusling, friske urter og dildolie
175
Svampetoast med kantareller og portobello
145
Terrin af foie gras med sennepssyltede frugter ogtoast
185
Bagt torsk børstet med citron pickle, rosenkålsblade, stegt pancetta, courgette og sort trøffel
385
Brasseriet grisekæber med spidskål, pommes pure, stegte jordskokker, æbler, dild og portvin sauce
345
Ribeye, 200 gr. med grillet hjertesalat, bordelaisesauce og nye danske kartofler
Brillat Savarin, Fourme d’Ambert og Comté 16 mdr. Servers med hjemmelavet knækbrød og kvædebrød
Pecan pie med chokolade, vanilleis og karamel
Panna Cotta med Tonkabønne,rom, ananas og svesker
105
Petit Fours Financier - fransk mandelkage med brunet smør
45