Forretter

Blomkål og rejer med dild dressing, friske urter og citron

135


Jomfruhummer bisque med kammusling, friske urter og dildolie

175


Svampetoast med kantareller og portobello

145


Terrin af foie gras med sennepssyltede frugter og
toast

185


Hovedretter

Bagt torsk børstet med citron pickle, rosenkålsblade, stegt pancetta, courgette og sort trøffel

385


Brasseriet grisekæber med spidskål, pommes pure, stegte jordskokker, æbler, dild og portvin sauce


345




Ribeye, 200 gr. med grillet hjertesalat, bordelaisesauce og nye danske kartofler

345


Ost og dessert

Brillat Savarin, Fourme d’Ambert og Comté 16 mdr. Servers med hjemmelavet knækbrød og kvædebrød

145




Pecan pie med chokolade, vanilleis og karamel

135


Panna Cotta med Tonkabønne,
rom, ananas og svesker

105


Petit Fours Financier - fransk mandelkage med brunet smør

45