Forretter

3 stk. Østers Gilladeau a la Bloddy Mary,
med tomatjuice og bladselleri

165


Tarte Tatin med jordskokker, balsamico, timian créme fraiche og ristede hasselnød

145


Terrin af foie gras med sennepssyltede frugter og
toast

185


Hovedretter

Meunierestegt rødspætte på ben, med ærter Francies, citron lameller og burre blanc med ørredrogn

325


Vagtel farseret med rosastegt duehjerter og kyllinglever, hertil stegt foie gras med svampe og majs

345




Ribeye, 200 gr. med grillet hjertesalat, bordelaisesauce og nye danske kartofler

345


Ost og dessert

Brillat Savarin, Fourme d’Ambert og Comté 16 mdr. Servers med hjemmelavet knækbrød
og kvædebrød

145




Peach Melba – fersken, hindbær, vanilleis og tuill

135



Petit Fours Financier - fransk mandelkage med brunet smør

45