Forretter

Dansk taskekrabbe, rørt med krydderurter og mayonnaise på toast

160


Stuvede svampe, kantareller og bøgehatte på toast

160


Pasta Ragù Pappadelle med trøffel

160


Hovedretter

Pighvar, stegt på brød, mini gulerødder, syltet glaskål, gule beder, grillet forårsløg, skaldyrssauce og danske kartofler

375


Suprême kyllingebryst med stegte kantareller, majs, grillet courgette, morkler, foie-gras sauce og danske kartofler



395


Ost og dessert

Comté 16 mdr. Brie de meaux og Blå kornblomst, serveret med hjemme lavet knækbrød og sylt

135


Pistachio is med tuill, salt og olivenolie

85


Blommer i Madeira, blommerkompot, mazerin og chokoladeis

125


Udvalg af petit fours – pr. stk.

125


3 retters menu

Vælg 3 retter fra ovenstående menu

kr 620

3 retters menu

620,00 DKK