Påskefrokost

21 og 22 april
fra 12:00 til 15.00

Scroll ned

Søndag den 21 april og mandag den 22 april
kl. 12.00 til 15.00

Hjemmelavet dildsild

Ruth´s kryddersild med stuvede kartofler

Stegte sild med sennep

Røget laks med flødestuvet spinat

Smilende æg med håndpillede rejer

Fiskefilet med remoulade

Gravad laks med ”rævedressing”

Stenbiderrogn med nye kartofler og karsecréme

Kalvepostej med rødbeder

Roastbeef med pickles og peberrod

Lam i dild og rejer

Frikadeller med ramsløgs crème og nye franske kartofler

Ribbensteg, glad gris, med agurkesalat og rødkål

Udvalg af oste med syltede tørrede frugter

Hvid chokolade pannacotta med rabarber

Citronfromage med flødeskum

Rabarberkoldskål med havesyr

kr. 340

(børn under 12 år kr. 150)

Husk bordbestilling:
Tel 44342369 eller info@thewaters.dk