Påskefrokost

17 og 18 april
fra 12:00 til 15.00

Scroll ned

Søndag den 17 april og mandag den 18 april
kl. 12.00 til 15.00

Marineret sild med karry/æblesalat

Ruth´s kryddersild med stuvede kartofler, rødløg og kapers

Røget laks med flødestuvet spinat

Smilende æg med håndpillede rejer

Luksus fiskefilet med remoulade

Gravad laks med ”rævedressing”

Leverpostej med bacon og svampe

Roastbeef med pickles og peberrod

Tarteletter med Lam i dild og rejer

Farseret poussin a la danoise

Ribbensteg, glad gris, med agurkesalat og rødkål

Udvalg af oste med syltede tørrede frugter

Fløderand, rabarberkompot, karamelliseret butterdej

kr. 400

Enkelte retter kan variere

Husk bordbestilling:
Tel 44342369 eller info@the-waters.dk