Scroll ned
Indbagt pighvar og dansk sort hummer, spinat, egen souffle og sauce på hummerskaller og karamelliseret selleripuré
Vores Tournedos Rossini – Oksemørbrad med plukket oksehale, ristet foie gras, pommes noisette, glaserede små løg, høvlet trøffel og Madeirasauce
Gammeldags flødeis med kerne af blød æble, saltet makroner, sauce med hvid chokolade, æble og rosmarinolie
3 retter kr 600
Terrin af Foie Gras / cacao gelé / brioche
Stegt kammusling / kylling jus / lakserogn
Dansk kalvefilet/ Pommes Anna / Rosmarin jus eller Pighvar/ skaldyr emulsion
Udvalg af oste / sylt / brød
Pære, pocheret i rødvin / vanilleis
3 retter Kr. 600
5 retter kr 750
Marineret hjemmemodnet sild med karrypickles, rødløg, kapers og smilende æg kr. 105
Lun stegt sild med syltede rødbeder og fennikel i peberrod kr. 105
Paneret fiskefilet med hjemmelavet remoulade, agurkesalat kr. 145
Røget ål med lun røræg kr. 195
Gravad laks laks med “rævedresing” og surbrød kr. 175
Fransk andemedister med grønlangkål og grov sennep kr. 125
Roastbeef af chokolade fodret okseinderlår med sprøde løg og remoulade kr. 120
Rør-selv tatar med fritter og estragoncrème kr. 185
Confit af canettelår med æbler og svesker syltede i Calvados kr. 145
Lun ribbensteg, glad gris med rødkål og agurkesalat kr. 135
Bøf Bearnaise, steak af okse med grove fritter, grønsalat og bearnaisesauce kr. 245
Ris á la mande med lun kirsebærsauce kr.115
Crème brûlée med hjemmelavet is kr. 125
Scroll op
Bestil Tid
Restauranten er vinterlukket til ultimo marts 2021