Frokost - december
Menuen gælder fra 20. november
Scroll ned
A La Carte
Marineret hjemmemodnet sild med karrypickles, rødløg, kapers og smilende æg | 105,00 DKK |
Lun stegt sild med syltede rødbeder og fennikel i peberrod | 105,00 DKK |
Paneret fiskefilet med hjemmelavet remoulade, agurkesalat | 145,00 DKK |
Røget ål med lun røræg | 195,00 DKK |
Røget laks med flødestuvet spinat | 175,00 DKK |
Gravad laks af skotsk Label Rouge laks, "rævedresing" og surbrød | 175,00 DKK |
Hummersalat med toast – rørt ved bordet | 250,00 DKK |
Fransk andemedister med grønlangkål og grov sennep | 125,00 DKK |
Det bedste fra anden med kompot af tørrede frugter | 175,00 DKK |
Roastbeef af chokolade fodret okseinderlår med sprøde løg og remoulade | 120,00 DKK |
Rør-selv tatar med fritter og estragoncrème | 185,00 DKK |
Confit af canettelår med æbler og svesker syltede i Calvados | 145,00 DKK |
Lun ribbensteg, glad gris med rødkål og agurkesalat | 135,00 DKK |
Bøf Bearnaise, steak af okse med grove fritter, grønsalat og bearnaisesauce | 250,00 DKK |
Ris á la mande med lun kirsebærsauce | 95,00 DKK |
Crème brûlée med hjemmelavet is | 115,00 DKK |
Stort Julebord
Pris: 475,-
Marineret hjemmemodnet sild med karrypickles, rødløg, kapers og smilende æg | |
Lun stegt sild med syltede rødbeder og fennikel i peberrod | |
Paneret fiskefilet med hjemmelavet remoulade, agurkesalat | |
Gravad laks af skotsk Label Rouge laks, “rævedresing” og surbrød | |
Fransk andemedister med grønlangkål og grov sennep | |
Roastbeef af chokolade fodret okseinderlår med sprøde løg og remoulade | |
Confit af canettelår med æbler og svesker syltede i Calvados | |
Lun ribbensteg, glad gris med hjemmelavet rødkål og agurkesalat | |
Ris á la mande med lun kirsebærsauce | |
Tillæg | |
Røget ål med lun røræg | 85,00 DKK |
Lille julebord
Pris: 300,-
Marineret hjemmemodnet sild med karrypickles, rødløg, kapers og smilende æg | |
Paneret fiskefilet med hjemmelavet remoulade, agurkesalat | |
Gravad laks af skotsk Label Rouge laks, “rævedresing” og surbrød | |
Roastbeef af chokolade fodret okseinderlår med sprøde løg og remoulade | |
Lun ribbensteg, glad gris med hjemmelavet rødkål og agurkesalat | |
Tillæg | |
Røget ål med lun røræg | 85,00 DKK |
Ris á la mande med lun kirsebærsauce | 50,00 DKK |
Menu
Bagt torsk med hummer, to slags selleri og pighvarbisque | |
Kalvemørbrad med panade af marv og foie gras, kåldolme, sprød kartoffelmos med trøffel og morkelsky | |
Bagt karamelliseret crème af myseost, vanilleparfait, syltede sveske blåbær, blåbærsorbet og sprød karamel | |
2 retter | 490,00 DKK |
3 retter | 600,00 DKK |