Frokost
fra 23 april 2021
Scroll ned
The Waters frokostmenu
Helleflynder med glaseret muslinger, majroer, gelé af muslingsaft og boullion af urter med persilleolie
Dansk kalvfilet, modnet i 40 dage, langtids braiserede kalveskank med marv, fransk hvid asparges, farseret morkel og legeret kalvesauce
“Vores” rabarber koldskål
2 retter | 450,00 DKK |
3 retter | 550,00 DKK |
À la carte
Marineret hjemmemodnet sild med karrypickles, rødløg , kapers og smilende æg | 105,00 DKK |
Lun stegt sild med syltede rødbeder og fennikel i peberrod | 105,00 DKK |
Håndpillet rejer, lun smilemde æg, dildeemulition , vild brøndkarse, citron og grillet brød | 155,00 DKK |
Fiskefilet stegt i rugmel med agurkesalat, remoulade og citron | 145,00 DKK |
"Det bedste fra anden" - Terrin med grillet syltede rabarber, gelé på Sauternes og rabarber samt ristet brioche | 175,00 DKK |
Rørt tatar med fritter og estragoncrème | 185,00 DKK |
Dagens friske fisk fra torvet med sæsonens garniture | Dagspris |
Steak af chokolade fodret okse, grøn salat, grove fritter og bearnaisesauce | 250,00 DKK |
Pariserbøf, stegt rare, med klassisk garniture | 205,00 DKK |
Fritteret trøffel carmebert , kompot af tørrede blåbær og ristet toastbrød | 115,00 DKK |
Crème brûlée med hjemmelavet is | 115,00 DKK |
Udvalg af petit fours – pr. stk. | 20,00 DKK |