Frokostmenu
fra 7 november 2020
Scroll ned
Frokostmenu
Køkkenet sammensætter menuen ud fra tilgangen af sæsonens friske råvarer
Pighvar, trøffelfars, fennikel og legeret sauce
Tournedos Rossini, oksemørbrad med ristet foie gras, glaseret løg,
pommes noisette, høvlet trøffel og Madeirasauce
Chokoladefondant med orangecrème og vanilleis
Dagens frokostmenu, 2 retter (business lunch 1½ time) | 450,00 DKK |
Dagens frokostmenu, 3 retter | 525,00 DKK |
Stegt sild med syltede rødbeder, perleløg, peberrod og dild | 105,00 DKK |
Rødspættefilet med håndpillede rejer, mayonnaise og karamelliseret citron | 165,00 DKK |
Rødspættefilet med remoulade og agurkesalat | 145,00 DKK |
Rejer på toast med mayonnaise, hjertesalat, dild og karamelliseret citron | 155,00 DKK |
Røget laks (dansk opdræt) pocheret æg, spinat, crôuton og hollandaisesauce | 175,00 DKK |
Det bedste fra anden med svesker i Armagnac, Sauternegelé og brioche | 185,00 DKK |
Stegt Helleflynder med sauteret spinat, selleripuré, krydderurter og beurre blanc | 340,00 DKK |
Tatar – rørt ved bordet | 195,00 DKK |
Pariserbøf med klassisk garniture | 195,00 DKK |
Steak af okse (choko fodret), grøn salat, bearnaisesauce og grove fritter | 275,00 DKK |
Stuvede svampe på bioche | 175,00 DKK |
Crème brîulée af tahiti vanillie med hjemmelavet vanilleis | 110,00 DKK |
Udvalg af petit fours - pr stk | 20,00 DKK |