Frokost
Torsdag til lørdag fra 12.00 til 15.30 og 18.00 til 21.00 samt søndag kl. 12.00 til 15.30
Scroll ned
The Waters frokostmenu
3 retter | 600,00 DKK |
À la carte
Ruth´s kryddersild , 48% créme fraiche, rødløg, kapers og dildglaserede nye kartofler | 125,00 DKK |
Røget laks med pocheret æg og hollandaisesauce | 185,00 DKK |
Hvide asparges med friskpillede fjordrejer og sauce mousseline | 325,00 DKK |
Friskpillede fjordrejer, 50 gram grillet citron og toast | 250,00 DKK |
Fiskefilet med håndpillede rejer, mayonnaise og grillet citron | 185,00 DKK |
Foie gras terrin med kompot af tørrede syltede frugter, Sauternes gelé og brioche | 185,00 DKK |
Tatar af chokofodret okseindelår, rørt ved bordet, grøn salat grove fritter og estragonmayonnaise | 215,00 DKK |
Pariserbøf, 180 gram af chokofodret okseindelår med klassisk garniture | 215,00 DKK |
Steak af chokofodret tyksteg fra Freygaard med grøn salat, grove fritter og bearnasiesauce | 250,00 DKK |
Dagens friskfangede fisk fra torvet med sæsonens grønt | Dagspris |
Rabarberkoldskål med rabarberskum , kammerjunker, og havesyregranité | 115,00 DKK |
Crème brûlee med vanilleis | 125,00 DKK |