Aftenmenu
Torsdag til lørdag fra 12.00 til 15.30 og 18.00 til 21.00 samt søndag kl. 12.00 til 15.30
Scroll ned
3 retters aftenmenu
Køkkenet sammensætter menuen ud fra tilgangen af dagens friske råvarer
Ceviche helleflynder, hvide asparges, agurk, østersemulsion og fuglegræs
Dansk kalvefilet, glaserede kalvehaler, hjertebrisler, nye grønne asparges, farseret morkel, gelé på syltede agurk, nye kartofler og morkelsky
Is på råmælk med olivenolie, rabarber, sprød margens og rå lakrids
3 retter | 600,00 DKK |
Snack
Østers Gilladeau, vinaigrette med Champagne | 60,00 DKK |
30 gram Caviar, Gastro Unika Gold med blinis, rødløg og creme fraiche | 750,00 DKK |
Iberico håndskåret sortfodsskinke , 50 gram | 175,00 DKK |
Sardiner Piquante, 115 gram med grillet brød og citron | 130,00 DKK |
Forretter
Friskpillede fjordrejer, 50 gram med mayonnaise, grillet citron og toast | 250,00 DKK |
Hvide asparges med friskpillede fjordrejer og sauce mousseline | 325,00 DKK |
Stegt pighvar med gulerodspuré og sauce nage | 195,00 DKK |
Foie gras terrin med kompot af tørrede syltede frugter, Sauternes gelé og brioche | 185,00 DKK |
Hovedretter
Dagens friskfangede fisk fra torvet med sæsonens grønt | Dagspris |
Klassisk flamberet peber Steak af chokofodret tyksteg fra Freygaard, glaserede grønne asparges, pommes dauphinoise og pebersauce | 285,00 DKK |
Desserter
Rabarberkoldskål med rabarberskum , kammerjunker, og havesyregranité | 115,00 DKK |
Crème brûlee med vanilleis | 125,00 DKK |
Udvalg af petit fours – pr. stk. | 20,00 DKK |