Restaurant
12 april 2023
Scroll ned
Forretter
Vælg 3 retter fra a la carte
tillæg for Rossini 100
tillæg for Jomfruhummer 90
kr 600
Søndags frokost:
Hver søndag serveres 3 retter, her tager køkkenet udgangspunkt i sæsonens friske råvarer
3 retter kr 500
Terrine af foie gras / rabarber / brioche | 175,00 DKK |
Tun Nicoise / vagtelæg / confiteret tomat / tapanade | 165,00 DKK |
Kammusling / Chorizo / blomkål | 175,00 DKK |
Hvid asparges / ramsløgskapers / persilleemulition | 155,00 DKK |
Hovedretter
Stegt slethvar / beurre blanc / ramsløg | 345,00 DKK |
Lammefilet / grøn asparges / snegle /urtecrumble | 395,00 DKK |
Lammefilet / grøn asparges / snegle /urtecrumble | 345,00 DKK |
Hvid asparges / pocheret æg / trøffel | 255,00 DKK |
Ost og dessert
Udvalg og oste med garniture | 155,00 DKK |
Variation af rabarber og jordbær | 125,00 DKK |
Pistacie souffle / kakaosorbet / chokolade Madaleine | 175,00 DKK |
Variation af is og sorbet | 125,00 DKK |